aelv-2.jpg
Vrienden van Bram Krol,
 
We vragen jullie dringende gebed voor Bram en het hele team dat op dit moment in Nepal is. Zoals jullie al uit voorgaande facebook berichten van Bram hebben kunnen lezen (https://www.facebook.com/gemeentegroei) is de situatie voor christenen in Nepal erg verslechterd, en wordt er zelfs bijna jacht gemaakt op christenen door de politie.
 
Dit laatste is nu ook echt het geval op dit moment.
Tijdens een conferentie/samenkomst waar Bram les gaf moest het team hals over komt vluchten omdat de politie er aan kwam. Het team is juist op tijd weg gekomen, en is op weg naar een kerkgebouw is de buurt wat ze uitgekozen hebben als vlucht locatie. Bram heeft deze informatie heel kort per telefoon door kunnen geven aan ons. Hij vraagt gebed voor hun veiligheid omdat dit erg onzeker is.
 
Ook gebed gevraagd voor de gezondheid van Bram.
Hij heeft waarschijnlijk longontsteking en voelt zich erg ziek. Ook heeft Bram last van jicht in zijn voet. Het bezoeken van een dokter in Nepal is iets wat Bram liever niet doet, omdat de zorg erg slecht is en vooral aan buitenlanders van alles aangesmeert wordt om maar geld te verdienen. Toch wil Bram proberen om de reis af te maken zoals gepland. We vragen om wijsheid en leiding hierin van onze machtige God en Vader. En Zijn bescherming voor het team en de alle christenen in Nepal.
 
 
Shalom,
stichting Facilite