Columns van Bram Krol

Moordenaarsreligie

Uitermate sterk heeft de burgemeester van Rotterdam, Aboutaleb, zich uitgelaten tegen de extremisten die ‘op jihad’ willen gaan. Gelijk heeft-ie. Deze mensen miskennen en bestrijden de vrijheden die in ons land zo belangrijk zijn. Maar het is vechten tegen de bierkaai.

Ik heb er een aantal veel bezochte islamitische websites op nagelezen. Duidelijk blijkt dat de islam een religie is die doelbewust moordenaars produceert. Op bijv. de site van Ahlus Sunnah leert een met instemming aangehaalde sheik Abdul Qaadir dat het de plicht van moslims is andersdenkenden aan te vallen en te vermoorden, of ze anders af te persen. Precies wat de extremisten in Syrië en Irak doen en overal ter wereld. Zo heeft Mohammed dat bedacht en voorgedaan. Elke moslim heeft de religieuze plicht hierachter te staan en er zelfs aan mee te doen, en honderdduizenden brengen dit - meer dan hun zwakke broeders lief is - in praktijk. Die zwakkelingen krijgen ze later nog wel te pakken. Aboutaleb, kijk maar uit. Ook jouw grote vijand is..., de islam.

Stel dat er een nieuwe sekte opkomt, die haar tegenstanders probeert te vermoorden. Die zou natuurlijk direct verboden worden. Gewelddadige politieke stromingen idem dito. Alleen, nu hebben we te maken met een eeuwenoude sekte, een wereldreligie zelfs. Wat moet je daar dan mee? Tja, wat zou redelijk zijn?

De laatste weken zijn er duizenden Christenen vermoord in Irak, en de afgelopen dagen opnieuw duizenden in Nigeria. Zo maakt de ‘ware islam’ van mensen beesten en van Allah satan. (En dat is precies de uiteindelijke consequentie van de leer van de Koran.)

Is het geen tijd om al die islamhitsers op te pakken? Ze jeremiëren dat ze zo verdrukt worden in ons land.... Ze hebben hier teveel vrijheid. Ze kunnen zelfs oproepen om te roven en te moorden...

Bram Krol